Handelsbetingelser

(Gældende fra d.11/6-2019)

GENERELLE OPLYSNINGER

Zendoo
CVR. nr. 38374443
A.L. Passagen 7, 2.tv.
6000 Kolding
E-mail: zendoo@outlook.dk
Tlf.: +45 6131 6033

Vi forbeholder os retten til at ændre disse handelsbetingelser fra tid til anden, uden at varsle det. De handelsbetingelser der gælder for dit køb, at de handelsbetingelser som foreligger på tidspunktet for din bestilling.

Selvom vi gør vores bedste for at sikre informationen på webshoppen, er korrekt, kan vi ikke holdes ansvarlige for en eventuel fejlagtig prissætning, trykfejl eller stavefejl på webshoppen.

BESTILLING

Hos Zendoo kan du handle 24 timer i døgnet, og du kan bestille alle varer, som er tilgængelige på webshoppen.

Når du bestiller på Zendoo.dk, sender vi en ordrebekræftelse til dig. Ordrebekræftelsen er dit bevis for, at vi har modtaget din ordre.

Vi tager forbehold for udsolgte varer. Ved nogle varer kan der forekomme længere leveringstid, såfremt vi skal afvente modtagelse fra vores leverandører, inden vi kan sende den til dig. Men som udgangspunkt bestræber vi os altid på at sende dine varer inden for 1-2 dage.

Hvis du har spørgsmål til din bestilling, kan du altid kontakte os på zendoo@outlook.dk.

Har du en virksomhed, og har du spørgsmål til en større ordre via B2B kan du ligeledes kontakte os på zendoo@outlook.dk

BETALING

Hos zendoo.dk kan du betale med følgende betalingsmidler:
●  Visa Dankort
●  MobilePay
●  MasterCard
●  Visa Electron

Alle priser på webshoppen er inklusiv moms og i DKK.

Zendoo.dk krypterer alle dine betalingsoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol ved betaling med betalingskort, så du kan roligt handle på webshoppen.

Vi trækker først beløbet, når vi afsender din ordre.

FRAGT

Dine varer vil, under normale omstændigheder, blive afsendt samme hverdag eller hverdagen efter, vi har modtaget din bestilling og du har modtaget en ordrebekræftelse.

OBS:
I forbindelse med vores travle perioder, så som fars dag, mors dag, Black Friday og julen, kan leveringstiden blive forlænget med et par hverdage. Vi gør opmærksom på at GLS IKKE afhenter og leverer på helligdage.

Normalt leverer GLS forsendelsen hverdagen efter vi har afsendt den.

Alle forsendelser sendes med GLS.

Vi tilbyder følgende leveringsmetoder i Danmark:

 • Afhentning (0,- DKK)
  Du modtager en mail, når din ordre er klar til afhentning. Afhentning sker på:
  A.L. Passagen 7, 2.tv.
  6000 Kolding
 • Pakke uden omdeling (39,- DKK)
  Pakken leveres på dit nærmeste posthus eller nærmeste pakkeboks.
 • Pakke med omdeling (49,- DKK)
  Pakken leveres hjem til din valgte adresse.
 • Erhvervspakke (49,- DKK)
  Pakken leveres på din arbejdsplads.

Når vi sender din pakke afsted, vil vi samtidig sende et trackingnummer, så du kan følge din forsendelse.

Sørg altid for at tjekke din email-adresse og leveringsadresse inden du godkender ordren.
Vi kan naturligvis ikke garanterer at GLS overholder deres leveringstider.

FRAGT TIL UDLANDET

Vi sender gerne til (næsten) hele verden. Fragtomkostningerne vil fremgå på din ordregodkendelse, inden du betaler. Som udgangspunkt sendes forsendelser til udlandet som brev (uden tracking). Ønskes en anden leveringsform, kan dette aftales via mail.

FORTRYDELSESRET OG RETURNERING

Hos Zendoo.dk har du 30 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager dine varer. Hvis du fortryder købet, skal du kontakte os senest 30 dage efter, at du har modtaget dine varer og derefter returnere til os.

Returretten omfatter dog ikke produkter med personlige tekster påtrykt, eller produkter lavet på specialmål.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Hos Zendoo.dk sætter vi stor pris på vores kunder, og det er vigtigt for os, at du er tilfreds. Hvis det ikke er tilfældet, og produktet ikke lever op til dine forventninger, kan du benytte dig af vores 30 dages returret. Det kan både være fordi, at du har fortrudt dit køb, eller der er noget galt med varen.

Når du har lagt en bestilling hos Zendoo.dk, sender vi en returseddel sammen med din bestilling. Hvis du har mistet retursedlen, kan sende os en mail os vi sender dig en ny. Såfremt produktet ikke lever op til dine forventninger, bedes du udfylde retursedlen og sende den med varen retur. På retursedlen skriver du dine personlige oplysninger, hvilke varer der returneres samt årsagen til at varen sendes retur. Herudover skal du skrive, om du ønsker en ombytning eller pengene retur.

Varen og retursedlen sendes til Zendoo A.L. Passagen 7, 2.tv., 6000 Kolding, mrk. ”retur”. Hvis du har nogle spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på zendoo@outlook.dk.

Varerne skal leveres tilbage i samme stand, som du har modtaget dem. Du skal derfor sørge for, at varerne er pakket forsvarligt ind.

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan se varen an på samme måde, som hvis du så den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at få hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Varerne skal sendes til os senest 14 dage efter, at du har gjort brug af fortrydelsesretten.

Omkostninger ved at sende varerne til os påhviler kunden. Såfremt vi har sendt den forkerte vare, sender vi et returlabel, du kan benytte.

Vi tilbagefører beløbet til det anvendte betalingskort.

VARER UNDTAGET FORTRYDELSESRETTEN

Følgende varer er undtaget fortrydelsesretten:

 • Nøgleringe med personligt tryk
 • Vedhæng med personligt tryk
 • Bagagemærker og ID-Tags
 • Armbånd med personligt tryk
 • Øvrige produkter med personligt tryk
 • Greb lavet på specialmål
 • Produkter som er fremstillet ud fra kundens specifikationer

TILBAGEBETALING

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelsen om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.

REKLAMATIONSRET

Der ydes to års reklamationsret i henhold til købeloven. Såfremt du oplever, at en vare er mangelfuld, tilbyder vi at få varen repareret, ombyttet eller give pengene tilbage/afslag i prisen. Dette afhænger af den enkelte situation.

Vi forbeholder os retten til at vurdere, hvilken form for kompensation der træder i kraft.

For at benytte sig af reklamationsretten er det nødvendigt, at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug.

Kontakt os på zendoo@outlook.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens adresse er Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark.

PERSONDATA

For at kunne handle på zendoo.dk skal vi bruge følgende oplysninger om dig:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • Email-adresse

Ovenstående oplysninger bliver gemt, sammen med oplysninger om hvilke varer du har købt. Vi gemmer oplysningerne i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.

Har du spørgsmål eller ændringer til din registrering, så kontakt os på zendoo@outlook.dk.

SIKKERHED

Da flere af Zendoo’s produkter indeholder små dele så som nitter, låse osv., råder vi til at små børn ikke får det i hænderne, da der er risiko for at de kommer det i munden.

LÆDER

Vi bruger kun ægte læder, som stammer fra dyr. Læderet er overskudsmaterialer fra Ecco. Da læder er et naturligt materiale, kan farve og udseende variere. Du vil kunne opleve at læderet kan skifte farve, og blive mere blød med tiden, og jo mere det bruges. Du kan selv pleje din læderprodukter med læderfedt, for at beskytte det og forlænge produktets levetid. 

HÅNDLAVET DESIGN OG TRYK

Vores team af ildsjæle arbejder ihærdigt og med perfektionistiske øjne med hver bestilling. Vi ved at det er personlige gaver og produkter der skal sendes ud af døren, og derfor gør vi os ekstra umage med at vores tekster bliver trykt så ens som muligt. Men da det hele netop er håndlavet, kan der opstå variationer i trykkene. Alle vores produkter bliver naturligvis kvalitetstestet inden vi sender dem afsted.

de