Om Zendoo

ZENDOO ApS

 
Zendoo ApS er en social ansvarlig virksomhed der producerer bæredygtige nøgleringe, keyhangers, interiør og accessories

 

 

Vi bestræber os på at skabe en bedre tilværelse og et kreativt frirum for vores borgere, som har brug for redskaber og input for at blive klar til arbejdsmarkedet. Det gør vi bl.a. ved at tilbyde helhedsorienterede forløb, der tilstræber en faglig såvel som personlig progression.

Alle vores produkter er designet af designere fra Kolding Designskole og af vores fantastiske medarbejdere.

De produceres derefter lokalt i vores systue, hvor det er medarbejderen selv, der udvælger de enkelte materialer og er ansvarlig for udtrykket af egne produkter.

Med hver af vores tasker følger historien på lige præcis den medarbejder, der har syet netop din taske. Det vælger vi at gøre, fordi det er vigtigt for os, at du som køber af vores produkt ved, hvor stor en forskel du gør når du støtter Zendoo.

 

Arbejdsmarkedsrettede forløb

Vi tilbyder arbejdsmarkedsrettede forløb, der både sigter faglig såvel som personlig progression.

 

Forløbene er bygget op omkring bl.a. coaching, vejledning og praktisk arbejdstræning. I fællesskab med vores vifte af sparringspartnere skaber vi muligheder for den enkelte for at kunne træde videre frem mod drømmejobbet.

Tag endelig kontakt og hør om vi har ledige pladser, hvis du eller jeres borgere har lyst til at være en del af en kreativ arbejdsplads.

Følg os også på Facebook og instagram

de