CSR Firmagaver

I 2020'erne bliver Corporate Social Responsibility (CSR) vigtigt for at drive en succesfuld virksomhed. Folk kan lide at se firmaer og organisationer tage ansvar, og deres krav er blevet højere. Specielt Generation Z (mennesker der er født mellem 97 og 12) går op i om firmaer de interagerer med opfører sig etisk og tager ansvar (65% af Generation Z prøver aktivt at lære hvor og hvordan ting de køber er produceret, og 80% nægter at købe fra firmaer der har været involveret i en skandale)

Det er derfor vigtigt at tage ansvar alle steder man kan, også når det kommer til firmagaver. Det er her Zendoo kan hjælpe, vi er en socialt ansvarlig virksomhed der producerer unikt designede varer fra overskuds partier vi overtager fra andre virksomheder. Derudover er vores varer produceret af socialt udsatte personer, og overskuddet går til at skabe arbejdspladser.

Hvad kan Zendoo tilbyde?

Til firmagaver tilbyder vi nøgleringe og keyhangers. De fås i mange forskellige farver, og vi har mulighed for at præge dem med et logo hvis det ønskes.

 

Fire Basic-13 nøgleringe

 

Basic Nøgleringe med eget logo

Vores Basic Nøgleringe kommer i flere forskellige længder, og vi har mulighed for præge begge sider af læderremmen. De er en dejlig gave til medarbejdere og kunder. De er produceret i læder, og vi tilbyder dem i blå, brun, sort, og grå med nitter og nøgleringe der kan komme i sølv- eller messing-farver.

Vi tilbyder tre modeller:
Basic-13 er 13 cm lang.
Basic-16 er 16 cm lang.
Basic-19 er 19 cm lang.
Alle modeller er 2 cm brede 

 Basic-13 priser

Pris diagrammet er for vores Basic-13 nøglering, der starter på 65 dkk/stk med et minimums køb på 50 stk. Vi tilbyder også vores Basic-16 der er 16 cm lang og koster 1 dkk mere pr stk, og vores Basic-19 nøglering på 19 cm som koster 2 dkk mere pr stk.

Basic-13 har plads til et 7 cm langt logo.
Basic-16 har plads til et 10 cm langt logo.
Basic-19 har plads til et 13 cm langt logo.

De kan bestilles ved at ringe på 26 79 87 05 man-fre mellem 9 og 14.

Fire keyhangers

Keyhangers med eller uden eget logo

En keyhanger er et godt alternativ til en nøglering, hvis man ikke har mulighed for at have sine nøgler i lommen. Den er også god til at have id skilt på, hvis jobbet kræver et synligt skilt.
Vores keyhangers er af læder fra overskuds partier, og kommer i blå, brun, grå, og sort med sølv- eller messing-farvede accenter. De er 52 cm lange og 2 cm brede.

Keyhanger priser

Priserne starter ved 135 dkk/stk. med et minimums køb på 50 stk.

De kan bestilles ved at ringe på 26 79 87 05 man-fre mellem 9 og 14.

Lange fjernøgleringe

Fjernøgleringe

Vores mest unikke firmagave er vores fjernøgleringe; der er lavet i mangefarvet læder, kommer i to forskellige længder, og vi har naturligvis mulighed for at præge dem med logo, hvis det ønskes.

Korte Fjernøgleringe

De kan komme i flerfarvede udgaver, hvor vi sammensætter flere forskellige farver, og ens farvede udgaver, hvor vi vælger f.eks. rødlige, blålige, grålige, eller brunlige læderpartier til fjerene. De kommer i en lang model der er ca 19 cm fra spids til nøglering og har 5 fjer på hver side, og en kort der er ca 15 cm og har 3 fjer på hver side. Der er 5 cm plads til logo på den øverste fjer.

Fjernøglering, kort pris diagram

Den korte fjernøglering starter på 75 dkk/stk med et minimuskøb på 50 stk, den lange er 25 dkk dyrere på alle prispunkter.

De kan bestilles ved at ringe på 26 79 87 05 man-fre mellem 9 og 14.

Andre varer

Er der andre varer vi har tilgængeligt som kunne være af interesse, men som ikke er nævnt her kan vi naturligvis også levere dem (med få undtagelser da vi har nogle få unika produkter). Bare ring til os og spørg på 26 79 87 05, vi er tilgængelige man-fre mellem 9 og 14.

Skatteregler

Ifølge SKAT må en arbejdsgiver give op til 1200 dkk i firmagaver til hver medarbejder hvert år før der skal betales skat. Dette beløb stiger til 1400 dkk hvis en af gaverne er en julegave, julegaven selv skal dog være under 900 dkk værd.
Penge givet i gave skal altid beskattes.
Flere informationer bl.a. om gavekort kan findes her.
da