Historier

Home Kundeoplevelse

Vi elsker når vi har nye spændende samarbejder. Her er et af de seneste, som er et samarbejde med Home v/Lynggard og Hansen, der har bestilt og fået leveret et anseeligt antal nøgleringe, produceret i restlæder og af personer, der ikke kan arbejde under almindelige arbejdsvilkår. I en samskabelse mellem klare designønsker om prægning af eget logo i restlæder fra indehaver af home v/Lynggard og Hansen, Charlotte Lynggaard, og Zendoos eget dygtige og fleksible designteam, har specialbestilte nøgleringe nu fundet vej til nye husejere viderebragt af ejendomsmæglere hos home v/Lynggard og Hansen.   

Indehaver Charlotte Lynggaard siger i den forbindelse at:

”Jeg har i noget tid gerne villet arbejde med verdensmålene, men da vi i forvejen er papirløse (så meget, som det kan lade sig gøre), var jeg gået lidt i stå. Da Sanne Lorenzen fra Zendoo kom på besøg og fortalte om deres vision med deres firma, blev det anledningen til et samarbejde. Jeg kan godt lide kombinationen af, at støtte miljøet ved brug af restmaterialer i produktionen af nøgleringe samt skabelse af job til mennesker, der har været uden for arbejdsmarkedet. Vi er derfor rigtig glade for samarbejdet”.

Hos Zendoo er hvert et samarbejde vi har, noget som vi er meget taknemmelige for. Det betyder, at endnu flere udsatte borgere kan finde en meningsfuld beskæftigelse og at vi kan hjælpe med at passe på vores miljø ved at være en forgangsvirksomhed inden for cirkulær økonomi. En virksomhed, der anvender restpartier, giver det nyt liv  - og får skabt nye bæredygtige produkter. Til glæde og gavn for alle.

 

Dansk da